Pullman Boxspring Toronto verstelbaar


voor € 5295.00

Kleuren: grijs / grijs 
Fabrikant: Pullman 
EAN-code: 300004909 
Categorie: boxsprings Voeg een extra dimensie toe aan slaapcomfort met boxspringcombinatie Toronto van Pullman. Deze boxspring uit de Silverline collectie biedt jou luxueus slapen in je eigen huis. Hoofdbord Toronto heeft een bijzonder ontwerp met verschillende horizontale siernaden. Is bekleed met stof Falcor in de kleur pepsalt, net als de boxspring en de matras. Het hoofdbord is 122 centimeter hoog, 11 centimeter dik en aan beide zijden 30 centimeter breder dan de bestelde bedmaat.
Boxspringcombinatie Toronto is standaard voorzien van cilindrische poten in zwart van 12 centimeter hoog. In de uitvoering op de foto heeft de boxspring houten voetelementen in de kleur aluminium, die tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.
Boxspring Silverline is 23 centimeter hoog en voorzien van een 5-Zone Pocketvering. In deze collectie is er keuze uit twee matrassen: Silverline Excellence of Silverline Premier. Beiden zijn 24 centimeter hoog en zijn voorzien van een geavanceerde dynamische pocketvering die reageert op jouw lichaam, zodat je favoriete slaaphouding gemakkelijk te vinden is. De Excellence heeft een afdeklaag van latex en jute drukverdeler, de Silverline heeft een afdeklaag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Beide matrassen zijn ook verkrijgbaar in een Colour variant, dan wordt de matras meegestoffeerd met de boxspring. De Colour matras is alleen te gebruiken in combinatie met een topdekmatras. De Comfort Topper is gemaakt van comfortschuim behandeld met Sensity zodat een frisse en hygiënische slaapomgeving wordt gecreëerd waaruit huisstofmijt geweerd wordt. Na een comfortabele nachtrust is zorgeloos en uitgerust ontwaken op deze luxueuze boxspring!
Boxspring Toronto is volledig elektrisch verstelbaar, heeft knieholte-ondersteuning en een radiografische handbediening. Zo kun je zelf je meest comfortabele positie instellen!

Extra informatie:

  • Te leveren in diverse maten
  • Keuze uit matras Silverline Excellence/Excellence Coulour of Silverline Premier/Premier Colour
  • De matras van je keuze is zonder meerprijs verkrijgbaar in een anti-allergie uitvoering
  • Alle matrassen zijn verkrijgbaar in Standard en Firm
  • Tegen meerprijs leverbaar met een accentbies in contrasterende kleur bij een Colour matras
  • Tegen meerprijs keuze uit potenset Goldline/Silverline luxe en diverse voetelementen
  • Tegen meerprijs is een Comfort Topper Goldline Natuurlatex of Comfort Topper Silverline Latex leverbaar
  • Tegen meerprijs zijn verschillende accessoires leverbaar; o.a. Private Light, een subtiele verlichting die onder je bed geplaatst wordt en reageert op bewegingWinkel Prijs   Verzendkosten  
Winkelbeoordeling
Plaats / bekijk beoordeling

Keurmerk(en)
thuiswinkelwaarborg   
Betaalmethodes
 
creditcard  ideal  klarna  
€ 5295.00
 
€ 0.00 
  Naar aanbieding »»»
Op voorraad   Levertijd: 8 weken